pijl

Tuinonderhoud voor:
Particulieren, Bedrijven, Scholen en VvE

TuinonderhoudTuinberegeningTuinbeplanting Gazononderhoud

  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Je hebt tuinen in allerlei soorten en maten. Klein, groot, met weinig of veel onderhoud. Horst Tuinonderhoud draait er zijn hand niet voor om. Hij geeft advies en komt in actie. Wist je bijvoorbeeld dat je in het najaar bladeren in de borders beter kunt laten liggen? Dat is goed voor de bescherming van planten en voor de beschutting van egels en vogels.

Waarvoor kan de klant zoal bij Horst Tuinonderhoud terecht als het gaat om tuinonderhoud?

  • Onkruid verwijderen in borders en verhardingen.
  • Voor- en najaarsbeurten.
  • Algemeen onderhoud.
  • Snoei- en zaagwerk van bomen, heesters of hagen.
  • Organisch bemesten en maaien van gazons en groenstroken.

En is de tuinklus zo omvangrijk, dan werkt hij samen met een ander deskundig bedrijf. Bijvoorbeeld als het gaat om straatwerk.

Particulieren

Geen tijd om de tuin te doen? Zowel in het voor- en najaar of tijdens de vakantie? Door de bomen het bos niet meer zien?
Hermen Horst snoeit, verwijdert onkruid, dode bladeren en planten en geeft klip-en-klaar tuinadvies. Zodat de tuin het hele jaar weer een heerlijke plek is om van te genieten.

Bedrijven/scholen

Bedrijven en scholen laten maar wat graag een goede indruk achter. Zeker bij nieuwe klanten of ouders. Dan wil je toch ook dat jouw bedrijfs- of schooltuin er als een plaatje bijligt?

Vereniging van Eigenaren (VvE)

De vereniging van eigenaren (VvE) is vaak verantwoordelijk voor al het onderhoud, dus ook van een eventuele tuin. Alleen wie pakt die tuinhandschoen op in deze drukke tijden?
Wij steken maar wat graag de handen uit de mouwen.

Contact

Tuinberegening

Wie geniet er niet van een strak, mooi en groen gazon? Iedereen toch? Een tuin vol groei en bloei heeft voedingsstoffen nodig, waaronder water. Ook het gras lust wel wat. Voldoende sproeien is heel belangrijk, maar kost ook veel tijd.

Lees verder...

Tuinbeplanting

Het beplanten van de tuin is vakwerk. Dat doe je niet zomaar. Welke planten staan het liefst de hele dag in de zon, welke liever niet? Groot, klein, veel of weinig aanplanten? En wat zet je waar neer en waarom?

Lees verder...

Gazononderhoud

Tegels eruit? Gras erin? Je hoort het regelmatig. Alleen hoe doe je dat? Wat zijn de beste opties? Waar moet je rekening mee houden? Wij hebben de antwoorden.

Lees verder...

Horst Tuinonderhoud gaat geheid voor kwaliteit! Dat kan meerdere keren per jaar, op contractbasis of een losse opdracht. Neem gerust telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Contact